Klik hier voor onze popup webplayer

Luisteren naar FOCUS 103 kan overal waar internet is. 

Luisteren Via Je Internetradio
Er zijn diverse internet radio’s in de handel. Deze beschikken over een database waar bijna alle (online) radiostations in voorkomen. Ga naar de zoekfunctie van je internet-radio en zoek op “FOCUS 103”. Zet ons nadat je ons hoort op een voorkeuze of favoriet. Zo kun je ons gemakkelijk terugvinden.
Hoe het zoeken naar stations werkt en het toevoegen aan een voorkeuze of favoriete plek, hangt af van het merk en type internet-radio. Raadpleeg hiervoor je handleiding.

Luisteren Met Smartphone en Tablet:
FOCUS 103 heeft (nog) geen eigen app maar via de app van o.a. RadioNED en TuneIn kun je gemakkelijk luisteren. Deze app's vind je in de Android Playstore en Apple Appstore. Zoek bij één van deze apps op “FOCUS 103” en luister waar je maar wilt. Bij de meeste van deze app's kun je FOCUS 103 ook toevoegen aan een lijst met favorieten.

Luisteren Via PC/Mac en Laptop:
Ga met je browser – bijvoorbeeld Google Chrome - naar www.focus103,nl en luister door op de knop “Web Player” te klikken. Er opent een nieuw tabblad met onze web player. Zolang je browser geopend is kun je luisteren. De browser kan wel gewoon op de achtergrond geopend blijven.